Tudtad-e, hogy cicafüggő vagy? – ha nem, bebizonyítjuk!

Tudtad-e, hogy cicafüggő vagy? – ha nem, bebizonyítjuk!

5+1 jel, ami arra utal, hogy menthetetlenül cicafüggővé váltál

Egy dolog az, ha az embernek cicája van. Egy másik, hogy nyilván szereti is az ember a cicáját. De előbb-utóbb minden macskatartó életében elérkezik egy pont, amikor ennél már többről van szó: mégpedig arról, hogy óhatatlanul cicafüggővé válunk.

De ez nem biztos, hogy fel is tűnik nekünk. Másoknak persze igen, és egyszer csak azt halljuk barátainktól, rokonainktól, hogy „te jobban szereted a macskádat, mint engem!” Ha viszont szeretnénk magunk rájönni, hogy menthetetlenül cicafüggők lettünk, íme néhány jel, ami figyelmeztethet minket rá.

Cicafüggőség jele #1: alig várod, hogy hazatérj hozzá

Meguntad a túlórákat, és már nem érdekel, ha a főnököd téged említ jó példaként a többieknek? A számítógép zúgását elnyomja az agyadban a dorombolás, ami fogadni fog, ha végre hazaértél? Nos, üdv a klubban: ez az első jelek egyike a cicafüggőségnek.

Cicafüggőség

Cicafüggőség, alig várod, hogy hazaérkezz hozzá.

Cicafüggőség jele #2: sőt, még a barátaidat is kezded elhanyagolni miatta

Persze a munkánál mindenképpen szórakoztatóbb, amikor a macskád játékosan megtámadja a papucsodat. Nem csoda hát, ha inkább azt választod helyette. De hogy még egy barátnős-beülős program helyett is inkább ezzel foglalkoznál?! Na, az már azt mutatja: a macskafüggőség egyre súlyosabbá válik…

Cicafüggőség jele #3: aki a cicát nem szereti, jó ember nem lehet

Amikor az embereket elkezded aszerint osztályozni, hogy hogyan viszonyul a macskákhoz… És aki bármi rosszat képes mondani egy bújós kiscicára – legyen bármilyen szimpatikus egyéb téren, számodra megszűnt vonzóvá válni.

Cicafüggőség

Cicafüggőség 🙂

Cicafüggőség jele #4: macskák képei mindenütt

Cicás bögréből iszod a kávéd? A kedvenc pulcsidon Simon’s cat ékeskedik? A közösségi oldalakon leggyakrabban valamilyen kedves macskaarc jelenik meg a képernyődön? Nem győzöd kattintgatni a telefonodat, mikor kedvenced éppen kéjesen nyújtózkodik egyet vagy a laptopod tetején gömbölyödik össze egy délutáni szundizásra? Ez aztán tényleg egy igencsak árulkodó jel…

Cicafüggőség jele #5: neki van a legtöbb ötleted, hogy mivel lepd meg karácsonyra

Amikor vészesen közelednek az ünnepek, és még senkinek nem vettél semmit – ellenben a cicádnak már gyűlnek az egérszagú egerek, plüssök. És jaaaajj, nézd azt a cuki rózsaszín szívecskés macskanyakörvet! Azt egyszerűen nem hagyhatom ki! (Ha pedig még be is csomagolod neki az ajándékokat: az már tényleg a vég kezdete.)

Ha tehát a fentiek bármelyike igaz lehet rád, vagy akár több is, akkor az bizony egyet jelent. Te is tagjává váltál a macskafüggők népes csoportjának. De ha a fentiek nem is, viszont EZ tipikusan jellemző rád, akkor nem is kell más egyéb a bizonyítására:

Cicafüggőség jele #5+1: zsibbadt végtagok

Az öledben alszik a cicád, és nincs lelked felébreszteni? Éjszaka a lábadon pihenteti a fejét alvás közben, és te reggel ugyanabban a pozícióban ébredsz? Ez senki másra nem lehet jellemző, mint az amolyan IGAZÁN cicafüggő embertársainkra.

Cicafüggőség jele, zsibbad a kar

Cicafüggőség leggyakoribb jele: elzsibbadt kar 🙂

De tegyük a kezünket a szívünkre: baj ez egyáltalán? Egyáltalán nem baj. Cicafüggőnek lenni egyrészt jó. Másrészt pedig ne feledd: aki a cicákat szereti, rossz ember nem lehet!

Nevet választanál kiscicádnak?

Macskanevek, cicanevek A-Z

Kislány cicanevek

Fiú cicanevek

Angol macska nevek, angol cicanevek

Egyiptomi macska nevek

Japán macskanevek

Olasz macskanevek

Orosz kék macska nevek

Bengáli cica nevek

Perzsa macska nevek

Sziámi macska nevek

Kopasz macska nevek

Foltos cica nevek- Foltos macska nevek

Vörös cica nevek, vörös macska nevek

Fekete macska nevek, fekete cica nevek

Fehér macska nevek, fehér cica nevek

Szürke cica nevek, cirmos cica nevek

Narancssárga macskanevek

Kopasz macska nevek