Site icon Macskanevek

Albérlet cicával – 4+2 tipp az álomlakás megtalálásához

Albérlet cicával

Albérlet cicával

Albérlet cicával – 4+2 tipp az álomlakás megtalálásához

Ha valakinek nincsen saját tulajdonú ingatlana, amit gond nélkül meg tud osztani négylábú kedvencével, bizony nagyon is tisztában van vele, hogy nem egyszerű olyan kiadó lakást találni, ahová cicával együtt szívesen látják az embert. Bár az utóbbi években talán már mutatkozik némi javulás az állatok elfogadásában, hazánk azért még bizony hátul kullog a nyitottsági sorban.

Ráadásul hiába gondolhatnánk, hogy cicával mégiscsak könnyebb lehet a keresés, mint például egy kutyával. Előbbi jóval kisebb és kevesebb gondot okoz, sokan sajnálják a lakásukat, mondván, hogy a macska „szétkaparja a bútorokat”, „a szőre beleeszi magát a szőnyegbe”, „büdös”, „ami megmarad a lakásban”, és még sorolhatnánk.

Albérlet cicával, hogy találjuk meg albérletünket?

Ha valakinek már van egy jól bevált albérlete, és erősebb kapcsolata a főbérlővel, talán könnyebb dolga van, ha ezután alakul úgy, hogy befogad egy kiscicát. Ha a gazdi korábban megbízhatónak bizonyult, talán a tulajdonos is hajlamosabb nyitottabb lenni a kérdésben. (Persze még jobb, ha neki is van már valamilyen állata 😉 ) De mi a helyzet azokkal, akik már meglévő kedvencükkel mennének új helyre? Nem véletlen, hogy a menhelyre adás egyik leggyakoribb oka a „költözés miatt”… Természetesen azért ez sem egy lehetetlen feladat. Íme néhány jó tanács, hogyan lehet mégiscsak rálelni az „igazira” közösen, gazdival és cicával együtt.

Hogyan találjuk meg álmaink cicabarát albérletét?

Az első, és legkézenfekvőbb megoldás:

De akkor sem kell kétségbe esni, ha nem tudjuk, hogy milyen a tulajdonos állatokhoz való hozzáállása. Íme még néhány tipp a megfelelő lakóhely kiválasztásához:

Albérlet cicával, légy őszinte,ne csempészd be kis kedvencedet.

És végül két olyan javaslat, ami pszichológiailag hatékony lehet:

Albérlet cicával, mutasd be kis kedvencedet.

Bár külföldi kutatások szerint ha állatbarát az albérlet, azzal csak könnyebben kiadható a lakás, illetve az állattal rendelkező bérlők általában hűségesebbek a bérleményükhöz. Ám még így is nehéz megfelelő, állatbarát helyet találni – ám nem lehetetlen! Egy a lényeg: ne add fel, sem az álmaidat, sem az állatodat! Előbb-utóbb szembe fog jönni veletek a tökéletes lakás, ahol mindketten boldogan élhettek!

Albérlet cicával

Nevet választanál kiscicádnak?

Macskanevek, cicanevek A-Z

Kislány cicanevek

Fiú cicanevek

 

Exit mobile version